Oslo Pride

Oslo Pride er Norges største feiring av kjærlighet og mangfold. Det er en møteplass for alle, her kan man komme som man er. Felles er målet om å skape et samfunn som er inkluderende for alle – uavhengig av legning, kjønn, etnisitet og livssyn.

Mitt mål med utformingen var å skape en identitet som oppleves nært og viktig. Jeg ønsket å utforme en identitet som var annerledes enn tidligere pride-arrangementer i Norge, men som samtidig skulle tydelig oppleves som pride.

Type
Skoleprosjekt
Visuell identitet

År
2021 (1 ukes eksamen)

Show Your Inner Spark
Konseptet «Show Your Inner Spark» handler om at alle mennesker har en indre glød i seg. Vi er alle ulike og vi har alle noe unikt i oss. Konseptet skal illustrere menneskets indre regnbue og indre gnist.

Konseptet baserer seg på en prisme – den refleksjonen som oppstår når lys trenger gjennom speil og glass, da reflekteres det en regnbue. Med dette konseptet så viser det at alle har en indre regnbue i seg, en indre glød.

Oslo Pride har en stor målgruppe. Den skal treffe mennesker i ulike aldersgrupper, kjønn, etnisiteter, legning og livssyn. Felles for målgruppen er å feire kjærlighet og mangfold, samt ønske om et samfunn som er åpent og inkluderende for alle. Oslo Pride sin målgruppe er de som identifiserer seg som skeive og deres støttespillere.