Medus

Visuell identitet | UX/UI-design

Medus er totalleverandør innen hørselshjelpemidler og leverer til sykehus, private øre-, nese-, hals-klinikker og hjelpemiddelsentraler over hele landet.
Medus ønsket å få utviklet en visuell profil som skulle fungere med logoen de har i dag, samt å utforme en ny og moderne nettside med integrert nettbutikk. Min rolle i prosjektet var å utforme den visuelle identiteten og samle det i et brandboard, samt utformingen av designet på nettsiden.

Kunde
Medus AS

Byrå
Artisti

År
2022

Utfordring

Som en av de få og en av de største leverandørene av hørselshjelpemidler, ønsket Medus å styrke sin synlighet. De ønsket å beholde logoen deres og bygge på profilen rundt denne, samt bygge opp en ny nettside med integrert nettbutikk.

Mål

Medus ba om en visuell profil som kunne fungere med deres eksiterende logo. Den nye profilen og dens verktøykasse skulle fremstå imøtekommende, lokal og trygg. Samtidig måtte være profesjonell, for å tydeliggjøre deres posisjon og kompetanse.

Fargepalett

Vi valgte å gå for farger som balanserer og komplementerer den eksisterende rødfargen. Fargene skal gi assosiasjoner til det kjente, trygge og nære.