Loppis

Loppis er en loppemarked-app, som kom av et resultat av at eget ønske om en oversikt over kommende loppemarkeder i nærheten – og gjennom undersøkelser, fant man fort ut at dette var det et behov for på det norske markedet.

Loppis skal gjøre det enkelt for folk å finne loppemarkeder i nærheten, men skal også gjøre det enkelt for de som skal arrangere loppemarkeder å opprette et arrangement.

Loppis samler alle loppemarkeder på ett sted. Dette gjør det enklere for folk å finne frem til de ulike loppemarkedene og finne nødvendig informasjon.

(Oppgaven var utført oktober 2019 i samarbeid med medstudent, men jeg har utført endringer på designet april 2021).

Type
UX-design
Skoleprosjekt

Team
Jennipher Johansen
Gabriella Cuic

År
2019/2021

Loppemarked er et fenomen alle nordmenn har et forhold til. Vi som loppemarked-entusiaster, syntes det var merkelig at det ikke fantes en aktør der ute som har utviklet en app for loppemarkeder. Med dette valgte vi å videreutvikle ideen vår om en loppemarked-app.

Målgruppe
De som vil interessere seg for en loppemarked-app, er personer som interesserer seg i å kjøpe brukt, som aktivt besøker loppemarkeder og bruktbutikker. Tidligere så har loppemarkeder vært arrangementer som voksne og eldre har hatt størst interesse av, men de siste årene har mange unge begynt å interessere seg mer og mer for loppemarkeder. Appens målgruppe er dermed kvinner og menn i alderen 18-50 år. De består av ulike mennesker, med ulik bakgrunn – felles er interessen for brukte og unike gjenstander, samt det sosiale rundt loppemarkeder.